Raja-Karjalaiset

< ==  Salmi Pääsivulle 

- Uusi keskusteluryhmä perustettu  14.4.2005

 

Raja-Karjalaisten sukututkijoiden, sekä Karjalaisen kulttuurin ja perinnetiedon kerääjien oma sähköpostiryhmä, jossa rekisteröityneet jäsenet voivat vaihtaa tutkimustietoja ja kokemuksia sekä keskustella vapaasti kaikista sukututkimukseen ja Raja-Karjalan alueeseen liittyvistä aiheista. Osallistuminen on täysin ilmaista.

Littymisestä ryhmään, eli sähköpostilistalle:

 Ryhmän kotisivu :     http://groups.yahoo.com/group/Raja-Karjala 

Sivu on englanninkielinen mutta älä säikähdä.  Jos sinulla ei ole vielä yahoo-tunnusta, voit rekisteröityä  klikkaamalla ryhmän sivulta  Join this group  ja sitten avautuvasta ikkunasta   Sign up kohdasta . Laita muistiin tiedot jotka kirjoitat, koska  salasanat ja tunnukset  tiedät vain Sinä itse!   

Tässä vähän vielä englannin kieltä jota rekisteröinnissä tulee vastaan.

(Firstname = etunimi, Last name=sukunimi, Yahoo Id = keksi tunnus (ei ä ja ö kirjaimia),  Password = salasana väh. 6 kirjainta tai numeroa,    If You Forget Your Password.= .Jos unohdat salasanan =   Customizing Yahoo!= ei tarvitse täyttää,  

Kirjoittaminen ryhmään:   Raja-Karjala@yahoogroups.com 

Viestejä voi lukea vaikka ei ole kirjautunut jäseneksi, kirjoittamaan pääsee vain jäsenet. Kuvia pystyy myös tuonne Photo kansioon jäsenet laittamaan, pitäjille on valmiina omat kansionsa, samoin muille tiedostoille. Siellä on kokeeksi joku kuva. Mikäli laitat sinne aineistoa, niin lähetä myös viesti jossa kerrot siitä - Viestit voi halutettessaan ohjata tulemaan omaan normaaliin sähköposti osoitteeseen ja siitä myös kirjoitetaan ja vastataan ryhmälle, eli jäsenet kirjoittavat listalle osoitteeseen Raja-Karjala@yahoogroups.com 

 Ryhmältä tulevat viestit erottuu muista että siinä on tuo [Raja-Karjala]  sana hakasuluissa edessä.  

Tällä en pyri siihen että muilla foorumeilla suinkaan vähenisi keskustelu, vaan saisimme laajemmin yhteyksiä  yli  koko Raja-Karjalan  alueen . 


Oma tunnukseni on oh7lym @ yahoo.com    (poista välit) Kirjoittelen normaalisti kyllä nimelläni listalle. Listan valvojana ja perustajana minulla on oikeus poistaa asiattomat, loukkaavat viestit tai häiriköt.  Sama asia koskee vieraskirjaa. 

Iloisin kevät tutkimusterveisin; 

 Heikki Jeronen 

salmi @ telemail.fi    (poista välit)


 

Group Email Addresses